Ai o idee pe care iti doresti sa o pui in practica sau iti doresti o schimbare, dar nu stii in ce directie sa te indrepti? Te asteptam la Yucan Design si visul tau poate deveni realitate.

Fie ca este vorba despre o bucatarie pe care ati vazut-o intr-o revista sau de biroul pe care vi-l doriti, ori de mobila de sufragerie in care sa incapa noul televizor, noi suntem pregatiti sa le realizam. Avem grija sa corespunda cerintelor si preferintelor dumneavoastra, precum si dimensiunilor casei.

Yucan Design produce si comercializeaza mobilier pentru dormitor, living, bucatarie, camere copiii, camere tineret, birouri, mobilier baie, sufragerie din pal nelaminat, mat sau lucios, mdf infoliat sau vopsit, disponibil intr-o varietate mare de culori. Pentru a completa amenajarea casei tale iti oferim: mese, scuane, canapele, saltele.

Inca de la infiintare echipa YUCAN DESIGN si-a fixat ca obiectiv principal dezvoltarea unei afaceri de succes. Acest obiectiv poate fi atins numai in conditiile in care fiecare client este multumit de prestatia noastra.

Astfel, coordonatele stabilite pentru a satisface aceste exigente sunt urmatorele:

  • respect fata de clienti
  • design placut -functionalitate
  • calitatea executiei
  • respectarea termenelor de livrare.
FB_IMG_1488059463334

Punem laolalta trendurile in mobilier si conceptele de design la moda pentru a-ti oferi originalitate, autenticitate, armonie cu lucrurile care te incojoara. Un spatiu in care sa respiri si sa te simti implinit(a).

Spatiul modern amenajat si dotat cu cea mai noua tehnologie, alaturi de executantii firmei si a echipelor de montaj, va ofera toate motivele sa alegeti YUCAN DESIGN pentru executia de mobila la comanda Suceava.

Venim in intampinarea dorintelor dumneavoastra, punand pe primul loc functionalitatea mobilierului si aspectul deosebit. In acelasi timp, pretul pe care il oferim este unul atractiv pentru orice piesa executata la comanda.

Yucan Design

Mobila de cea mai inalta calitate pentru orice buget, pentru orice gust si stil al interiorului